Αναγνώστες

TO E-MAIL ΜΟΥ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘYΝΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ:thanosthundercats@yahoo.gr

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΘΕΛΕΤΕ.

ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ Ο.Τ.Ε.

Κυριακή, 6 Ιουνίου 2010

ΠΡΟΠΑΤΟΡΙΚΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ 3ο ΜΕΡΟΣ.

Σημείώση για τα παιδία μας και για τους αλόθρησκους που θέλουν
να γίνουν Χριστιάνοι με την θέληση τους πάντα.
(με το μυστήριο του βαπτίσματός το προπατορικό αμαρτημα φέυγει απο πάνω μας
και όλλες οι αμαρτίες σβήνουν καθώς επίσης αρχιζούμε την ζώη μας από την άρχη.)Εδώ ταιριάζει και η απάντηση ότι ο σατανάς φταίει για το κακό που επικρατεί στον κόσμο μας. Λένε μερικοί. Εξηγούμαι: Δεν το παίζω συνήγορος του τιποτένιου και μισητού όμως για σκεφτείτε ποιος κάνει το κακό και ποιος έχει τις επιλογές των πράξεων του …..φυσικά εμείς οι άνθρωποι και κάνει άλλος. Οπότε και εμείς όλοι να ήμασταν τότε θα τον τρώγαμε τον απαγορευμένο καρπό και αν μας ρώταγε ο Θεός θα λέγαμε όλοι ότι το φίδι έφταιγε ………..ΣΥΝΕΧΕΙΑ 3ο ΜΕΡΟΣ

Όπως είπαμε αγαπημένοι μου φίλοι οι μόνοι υπεύθυνοι για τον ερχομό μας στην Γή ήμαστε εμείς γιατί ο Πανάγαθος Κύριος μας έχει δώσει το καλύτερο και πολυτιμότερο αγαθό απ’ολα, την ελευθερία. Όχι μόνο την ελευθερία της ζωής αλλά και την ελευθέρια των πράξεων και των επιθυμιών μας.

Λένε ορισμένοι ο Θεός είναι τιμωρός… Μα αγαπητέ μου τιμωρία θα ήταν αν κάθε τι το προσβλητικό για την Θρησκεία μας που θα έκανες, σου έριχνε ένα αστροπελέκι όπως έκανε ο Δίας και το δωδεκάθεο κατά το πιστεύω των αρχαίων προγονών μας και όπως κάνουν και άλλα θρησκεύματα που πιστεύουν ότι το μέλλον του κάθε ανθρώπου καθορίζετε από τον Θεό και από την μοίρα ‘η την τύχη. Ότι και να θέλουν να μας πουν εμείς οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι είμαστε η πιο ελεύθερη θρησκεία του κόσμου.  Βρείτε μου κάποια άλλη Θρησκεία εκτός από την δική μας που να λένε ανοιχτά και ξεκάθαρα τον ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ….;;;;;

Αν ακόμα ψάχνετε, πουθενά αλλού δεν θα το δείτε αυτό. και που το λέτε εσείς; θα πει κάποιος.

Απάντηση: ΠΑΤΕΡ υμών, ο εν’τοις ουρανοίς… Τι θέλετε και Άλο;…  Φώς ιλάρον αγίας δόξης, αθανάτου ΠΑΤΡΟΣ, … Όπου και να ψάξουμε και σε άλλες πολλές προσευχές ακόμη και σε αυτοσχέδιες προσευχές που κάνουμε όταν θέλουμε να ζητήσουμε κάτι από τον Θεό, λέμε ΠΑΤΕΡΑ μου. Στο δημοτικό λέγαμε μία προσευχή σαν ύμνο:

ΠΑΤΕΡΑ και πλάστη των πάντων Θεέ,
την δέησην δέξου υμών αγαθέ.
 Θεέ, Θεέ θερμή προσευχή,
 σου στέλνουμε μες, από την ψυχή…

Δεν ήταν τιμωρία που ΦΥΓΑΜΕ (το τονίζω γιατί στην ουσία φύγαμε δεν μας εδίωξε κανένας παρά μόνο η ακάθαρτη ψύχη μας και η γύμνια της αμαρτίας μας)από τον Παράδεισο ήταν δικαιοσύνη γιατί αν θα μέναμε θα γινόμασταν χειρότεροι από τον σατανά επειδή είχαμε φτάσει στον πάτο της ανευθυνότητας και της αμαρτίας. Ενώ ερχόμενοι σε αυτόν τον κόσμο είναι ξεκάθαρο ότι είμαστε εδώ με ημερομηνία λήξεως, και μας δίνετε η δυνατότητα με αυτήν την πρόσκαιρη ζωή είτε να γίνουμε καλύτεροι και να κερδίσουμε πάλι τον Παράδεισο, είτε χειρότεροι και δυστυχώς στην κόλαση. Που λοιπόν το άδικο; Εγώ πάντως αυτό το λέω ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ.


 
Τέλος το μεγαλύτερο δώρο αγάπης προς τον άνθρωπο από τον Θεό ήταν η πρώτη παρουσία του Κυρίου υμών Ιησού Χριστού στη Γή. Αυτό μας λέει και ο Απόστλος Πάυλος με τον υμνο της Αγάπης . Το ότι ο ίδιος ο Θεός φόρεσε το ανθρώπινο σώμα, είναι η μεγαλύτερη τιμή και αξία που δίνει ο Θεός στον άνθρωπο και του δείχνει ότι ο δρόμος για να ξαναβρεί ο άνθρωπος την πόρτα του Παραδείσου είναι η Αγάπη. Αυτό το οποίο λείπει από εμάς αλλά είναι ατελείωτο από τον Θεό και δημιουργό μας.

Όμως μπορεί να ήρθε στην πρώτη του παρουσία σαν ταπεινός και σαν άνθρωπος, Σταυρώθηκε για εμάς για να μας λυτρώσει από τον θάνατο με την ένδοξο του Ανάσταση ,να ξέρουμε ότι στην Δεύτερη του παρουσία θα έρθει σαν Θεός κρίναι ζώντας και νεκρούς και της βασιλείας ουκ’ έστε τέλος.

Ας προσευχηθούμε λοιπόν όλοι μαζί Ο Πατέρας μας και Θεός μας να μας δεχτεί όλους στην ζεστή αγκαλιά του που εκεί δεν υπάρχει βασιλεύς ‘η στρατιώτης ή πλούσιος ,ή πένης ή δίκαιος ή αμαρτωλός, αλά μόνο η αιώνια ζωή και η θαλπωρή του Κυρίου και Πατέρα μας. ΑμήνΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩ ΔΟΞΑ .-11 σχόλια:

Mysteri planet είπε...

Χαίρετε αγαπητέ φίλε Ορθόδοξε1980 δεν έχω και πολλά να πω γιατί με κάλυψες με τα λεγόμενά σου .

Ας προσευχηθούμε λοιπόν όλοι μαζί Ο Πατέρας μας και Θεός μας να μας δεχτεί όλους στην ζεστή αγκαλιά του η έστω σε μία γωνίτσα του Παραδείσου όπως λένε κάποιοι ταπεινή αδελφοί σε χαιρετώ και πάλι !

Ο Θεός μεθ ημών !


Mysteri planet

Ορθόδοξος1980 είπε...

Σε ευχαριστώ πόλυ φίλε μου Μυστερι,και η γώνιτσα όπως λές μας πέφτεί πολύ.Ο θεός Ας είναι μαζί μας πάντα.Τα λέμε.

ΑΝΘΗ είπε...

Ο Θεός μαζί μας!
Καλή σου μέρα!

ΦΩΣ ΙΛΑΡΟΝ είπε...

Και εμένα μία γωνίτσα ! Ας έχει για όλους μας, συμφωνώ αυτά σου τα λόγια μου έκαναν εντύπωση*** Δεν ήταν τιμωρία που ΦΥΓΑΜΕ (το τονίζω γιατί στην ουσία φύγαμε δεν μας εδίωξε κανένας παρά μόνο η ακάθαρτη ψύχη μας και η γύμνια της αμαρτίας μας)από τον Παράδεισο ήταν δικαιοσύνη γιατί αν θα μέναμε θα γινόμασταν χειρότεροι από τον σατανά επειδή είχαμε φτάσει στον πάτο της ανευθυνότητας και της αμαρτίας. Ενώ ερχόμενοι σε αυτόν τον κόσμο είναι ξεκάθαρο ότι είμαστε εδώ με ημερομηνία λήξεως, και μας δίνετε η δυνατότητα με αυτήν την πρόσκαιρη ζωή είτε να γίνουμε καλύτεροι και να κερδίσουμε πάλι τον Παράδεισο, είτε χειρότεροι και δυστυχώς στην κόλαση. Που λοιπόν το άδικο; Εγώ πάντως αυτό το λέω ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ.***** Έτσι είναι φανερή η ΥΠΕΡΑΓΑΘΟΤΗΤΑ του Θεού.Ο Θεός μαζί μας! Να είσαι πάντα καλά αγαπητέ Ορθόδοξε 1980 !

ΦΩΣ ΙΛΑΡΟΝ

Mysteri planet είπε...

mysteriplanet@yahoo.gr

Περιμένω η έρευνα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν Ο Θεός μεθ ημών !

Mysteri planet είπε...

Αυτό θα κάνουμε φίλε μου , θα βάλω μια ξεχωριστή ανάρτηση για την Αγία Γραφή και εκεί θα τα πούμε Αγία Γραφή γιατί είναι Θεόπνευστη ;!
Πως και από ποιους γράφτηκε ;
Η παγκόσμια κυκλοφορία τις !
Τι είπαν για το βιβλίο αυτό...... όλα λίαν συντόμως έρχεται !

Το έπος φτάνει στο τέλος τι είναι το δωδεκάθεο; Και ποιο τω παγκόσμιο βιβλίο της αλήθειας περιμένει σχόλιό σου !

Mysteri planet

Ορθόδοξος1980 είπε...

sorry φίλε.Δε σε ξέχασα σύντομα κοντα σου.

Ορθόδοξος1980 είπε...

Ανθή αν και αργοπόρημένα σε ευχαριστώ πολύ για την καλημέρα σου αν και περίμενα και σχόλίο επάνω σε αυτά που έγραψα.Δεν πειράζει όμως να είσαι κάλα και ο Θεός να σου δίνει υγεία.

Ορθόδοξος1980 είπε...

Φίλε ΦΩΣ η αγγαλια του Πατέρα μας στον ουράνο μας χωράει όλλους,το μόνο που πρέπει να κάνουμε, είναι να τηρούμε τις εντόλες του Ευαγγελίου και των γραφών όσο μπορούμε πιο ευλαβίκα και να προσευχόμαστε ο επουράνιος Βασιλέυς της Κτίσεως όλλης να μας ανοίξει την πόρτα του Παραδείσου για μια γώνιτσα οπώς μας είπε και ο
φίλος μας Μistery.Να είσαι πάντα καλά.Ο Θεός μαζί μας.

ΦΩΣ ΙΛΑΡΟΝ είπε...

Το Φως Ιλαρόν γιορτάζει και χαρίζει στους καλού στου φίλους της πλοκόσφαιρας βραβείο δύο πλάκες χρυσού για την καλή και άριστη επικοινωνία.
http://xrisifolia.blogspot.com/

Ορθόδοξος1980 είπε...

αγαπητό φώς πολύχρονο να είσαι.Σε ευχαριστω για το κέρασμα των χρυσών πλακών απο τη χρυσή φωλία.Τα λεμέ.