Αναγνώστες

TO E-MAIL ΜΟΥ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘYΝΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ:thanosthundercats@yahoo.gr

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΘΕΛΕΤΕ.

ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ Ο.Τ.Ε.

Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΟΜΟΡΦΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980 ΜΕΡΟΣ 2ο.

Αγαπημένοι μου φίλοι μετά από τόσο καιρό αποφάσισα να επιστέψω δριμύτερος δυνατότερος και ανανεωμένος ,από τις καλοκαιρινές διακοπές. Όμως ταυτόχρονα νοιώθω μία λύπη που πέρασε η ώρα της ανεμελιάς και είμαστε αναγκασμένοι να βάλουμε το κεφάλι μέσα και να μπούμε στους ρυθμούς της εργασίας , της καθημερινότητας και του άγχους για το πώς θα μπορέσουμε να ανταπεξέρθουμε στις υποχρεώσεις μας, και απέναντι σε ένα μέλλον αβέβαιο για την χώρα μας έτσι όπως τα κατάφεραν οι πολιτικοί μας που τα φάγανε όλα και τώρα την πληρώνουν οι μισθωτοί , οι υπαλληλίσκοι και γενικά η φτωχολογιά και οι αδύνατοι. Θα μου πεις αυτό δε γινόταν ανέκαθεν; Ναι ρε παιδιά αλά τώρα παράγινε το χάλι. Κοντεύει 2 ευρώ η βενζίνη, Φ.Π.Α. 23% ανεργία , κ.α.
Τέλος πάντων. Τι να κάνουμε Άλο μόνο ο Κύριος υμών Ιησούς Χριστός μπορεί να μας σώσει πλέον, γιατί αν περιμένουμε από τους ανθρώπους και ιδιαίτερα από τα ανθρωπάρια της μασονίας που περνούν εντολές από τον ακατονόμαστο και μισητό διαβολάκο, πάμε χαμένοι. Δεν το βάζουμε κάτω πότε αλώστε η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμιά και εκτός από αυτό ο Τριαδικός Θεός δε θα εγκαταλείψει την Ελλάδα πότε όσο στη σημαία της και στην ψυχή των Ελλήνων υπάρχει το σύμβολό του τιμίου Σταυρού που εορτάζουμε την τίμια Ύψωση του αύριο στις 14 Σεπτεμβρίου.

Μη νομίζετε ότι σας ξέχασα απλά μία αναφορά έκανα του τι συμβαίνει στην εποχή μας σε σχέση με αυτά που θα σας παρουσιάσω για το τι συνέβαινε την όμορφή αλά και cult ΔΕΚΑΕΤΊΑ ΤΟΥ 1980.Δεθείτε και πάμε να ταξιδέψουμε με την χρόνομηχανη της φαντασίας μας στο παρελθόν 30 χρονάκια περίπου πίσω…

Ας ξεκινήσουμε καταρχήν από το πρωινό ξύπνημά το οποί περιελάμβανε γάλα carnation ή dolca αυτό με το κουνελάκι ξέρετε… Αμέσως μετά άνοιγε η τηλεόραση η οποία τότε είχε δύο κανάλια το ερτ1 και το ΕΡΤ 2 τα οποία τότε άξιζαν στη ποιότητα του προγράμματος τους παραπάνω και από όλα τα ιδιωτικά κανάλια του σήμερα. Ποιός λοιπόν δεν ανυπομονούσε να ξεκινήσει στην ερτ2 το παιδικό πρόγραμμα το οποίο είχε παιδικές σειρές όπως τα Τhundercats , ο He-man και οι κυρίαρχοι του σύμπαντος .το Blackstar, o Bravestarr, Tα ασημένια γεράκια ,το Gi joe, Transfomers, τα στρουμφάκια . σειρές δηλαδή που βλέπονται μέχρι σήμερα.
Εγώ πάντως είχα πάθει μεγάλη πώρωση με τους Τhundercats.Ποίος είναι εκείνος που δε θυμάται τις επικές μάχες του Lion-o vs. Mum-ra.Χαμός. Το ξέρατε ο τι ο ίδιος ηθοποιός που έκανε την φωνή του Μum-ra ήταν αυτός που έκανε και τη φωνή του Jaga μέντορα του Lion-o και ότι ήταν η φωνή του κακού Μegatron στα Transformers.Δυστυχώς πλέον έχει πεθάνει. Επίσης λένε ότι μέχρι το 2011 θα γυρίσουν μία ταινία Thundercats… Nα και το trailer που έφτιαξαν κάποιοι fun.Αχ αυτός ο Skeletor τόσες φορές και δεν έβαλε μυαλό. Ακόμα θα παλεύει να μπει στο κάστροGray skull για να μάθει τις μυστικές δυνάμεις που κρύβει το κάστρο , και έτσι να γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος. Χα όμως ο πρίγκιπας Adam δεν θα τον αφήσει ποτέ θα σηκώσει το σπαθί του και - Με την δύναμη του Gray scull,θα γίνει ο He-man και θα τον εμποδίσει.transformers μεταμορφοθείτε. Με λίγα λόγια φοβεροί.Το βιντεάκι μιλαεί μόνο του αντί για εμένα.

Δυστυχώς δε μπορώ να σας τα περιγράψω όλα γιατί θα σας κουράσω .Θα σας πω όμως για τα μεσημέρια του 1980.Ερτ 1 του κουτιού τα παραμυθία Ρούλας Μελιά Σεβαστιανός και Φιόγκος σε μουσικά παραμυθία .Αμέσως μετά … ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ Η ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ. Ναι καλά το καταλάβατε όλα τα λεφτά ήταν ο Βρασίδας το κρεμμύδι με τα πολλά πουκάμισα. Τον Παραμυθά τον θυμάστε ; τον Τάο Τάο το μικρό Panda τον Scot Billy, τους X-men, τα χελονονιντζακία τον Νills Holgerson, τον μικρό πρίγκιπα. κ.α.…Τα καλύτερα έρχονταιΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ…